creative agency
Design Marianne

Netel Oy

Referenssi  

Netel on tietoliikenne- ja sähkönsiirtoverkkojen asiantuntija Skandinaviassa vuodesta 2000.

Netel Oy

https://netel.fi

Design Marianne Referenssi
palvelusisältö
MainosvideotValokuvaus

Valokaapeliverkon rakentamisen palvelukuvausvideo

Netel Oy:n rakentaa valokaapeliverkkoja taajamiin hyödyntäen nopeaa mikrosahausmenetelmää.

Palvelukokonaisuuteen sisältyy kokonaisvaltainen projektinjohto sekä olemassaolevan johtoinfran tutkaus ja varmistus. Optimoidut menetelmät, ammattitaidoiset kumppanit sekä taajamissa käytettävä moderni mikrosahausmenetelmä mahdollistaa valokuituverkkojen rakentamisen jopa 700 m päivässä. Se on huomattavasti enemmän kuin perinteisellä kaivuumenetelmällä. Mikrosahauksella saadaan verkko heti valmiiksi, jolloin rakentaminen taajamassa aiheuttaa minimaalisesti haittaa alueen normaaliin arkeen lopputuloksen ollessa viimeistelty.

Design Marianne suunnitteli asiakkaan kanssa yhteistyössä videon sisällön kokonaisuuden, kuvasi, editoi ja tuotti koko palvelukuvausvideon materiaalin. Yrityksen edustaja oli mukana kuvauskohteissa. Samaan aikaan videokuvausten kanssa otettiin myös still-kuvia esitteitä ja muuta yrityksen markkinointia varten.

Valokuituverkkojen palvelukuvausvideon alkupuolella näkyy suuren kaivinkoneen kyljessä kyltti Netel Luotettava kumppani. Kylttin suunnittelu ja painatus on myös Design Mariannen toteuttama.

Nuoli vasemmalle, valkoinen

Blogit

Asiantuntijaesittelyt markkinointiprojekteista
Portfolio -ikoni, musta

Ota yhteyttä

Yrityksesi kasvun kumppani