creative agency
Design Marianne

Kuortane Olympic Training Center

Referenssi  

Monipuolinen ja kokonaisvaltainen markkinointiyhteistyö

Kuortane Olympic Training Center

https://kuortane.com

Design Marianne Referenssi

Hyvinvointia urheilumaailman huipulla

Kuortaneen Urheiluopiston markkinointikokonaisuus on yhtä moninainen kuin paikka itsessään. Oman leimansa tuo urheiluopiston status Suomen Olympic Training Centerinä sekä yhteistyö Suomen Olympiakomitean kanssa.

Design Marianne on hoitanut Kuortaneen Urheiluopiston markkinointia yhteistyössä avainhenkilöiden kanssa vuodesta 2017 saakka. Vuosien aikana on muotoutunut yhtenäinen ilme sivustolle, esitteisiin, lomakkeisiin, käyntikortteihin, flyereihin, someen ja verkkomainontaan bannereineen. Suurin osa esitteistön kuvamateriaalista on myös Design Mariannen kuvaamia.

Kuortaneen Urheiluopiston sivusto on jo muutamien vuosien ikäinen, elää ja muotoutuu jatkuvasti. Sivuston rakentamiseen perustettiin työryhmä, jonka kanssa suunniteltiin sivuston rakenne. Design Marianne suunnitteli yhteisen ilmeen sekä sivustorakenteet ja sisällön siirtämisen ja tuottamisen aikana työryhmä koulutettiin sivuston ylläpitäjiksi. Kuortaneen Urheiluopiston sivusto on niin laaja ja toiminta moninaista, että päivittäjiä ja ylläpitäjiä tulee olla useita. Kokonaisuus on onnistunut, sivusto ja järjestelmä on helppokäyttöinen ja se kestää suuren sivustomäärän.

Tutustu sivustoon www.kuortane.com

Yleisesite vm. 2019
Yhtenäiset flyerit ja palveluesitteet: yritysesite, kokousesite, tuote-esitteet.

Mainosvideot

Design Marianne on tuottanut useita mainosvideoita Kuortaneen Urheiluopistolle; esim. leirikouluvideo, yritys- ja kokouspalveluita esittelevä mainosvideo sekä uusimpana referenssivideo, jossa esitellään työhyvinvointivalmennusta Minimanin henkilöstön kokemusten avulla.

Video kuvattiin kahdella kameralla ja erillisillä mikrofoneilla. Videon sisältö suunniteltiin yhdessä asiakkaan kanssa. Videon editoinnin ja julkaisun toteutti Design Marianne.

Omaksi parhaaksi -hyvinvointivalmennuksen tuore esite julkaistiin digiversiona toukokuun lopussa 2021. Tutustu esitteen verkkoversioon tästä.

Ks. myös blogi, jossa esitellään Urheiluopiston työhyvinvointivalmennuksen puhelinsovellus Motivaattori, jonka ilmeen Design Marianne on myös suunnitellut.

Nuoli vasemmalle, valkoinen

Blogit

Asiantuntijaesittelyt markkinointiprojekteista
Portfolio -ikoni, musta

Ota yhteyttä

Yrityksesi kasvun kumppani