creative agency
Design Marianne

Trutec Oy

Referenssi  

Markkinoinnin monipuolinen yhteistyö

Trutec Oy

https://www.trutecoy.fi

Design Marianne Referenssi

Kattava markkinointikokonaisuus

Trutec Oy tarjoaa hallit, teräsrakenteet ja näyttävät julkisivuratkaisut luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

Design Mariannen ja Trutec Oy:n markkinointiyhteistyön tavoitteena oli panostaa vahvasti yrityksen näkyvyyteen, tuotteiden ja osaamisen markkinointiin.

Näyttävä sivusto

Trutecille rakennettiin kokonaan uudet sivustot, joilla tuodaan esiin yrityksen palvelut monipuolisesti. Näyttävät kuvitukset ja referenssit ovat merkittävässä osassa sivustolla. Sivuston tekniikka on rakennettu hyödyntäen modernia mahdollisuuksia, jotka on valjastettu tyylikkääksi kokoanisuudeksi tuoden yrityksen osaamisen esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Sivustorakentaminen toteutetaan aina myös hakukoneoptimointi huomioiden.

Yhteyden ottaminen on asiakkaalle helppoa sivustolla. Etusivun yläreunassa on suorat puhelinnumerolinkit ja yhteystiedoilla olevat QR-koodit lisäävät yhteystiedot puhelinnumeroineen ja osoitetietoineen suoraan käyttäjän puhelimen yhteystietoihin. Sivustolla on myös useita yhteydenottopainikkeita.

Tutustu: www.trutecoy.fi

Yritysesite

Trutec Oy palveluita ja toteutettuja rakennusprojekteja esittelevä 32-sivuinen yritysesite on julkaistu laadukkaasti painettuna sekä digitaalisena selainversiona.

Tutustu esitteeseen tästä: Trutec Oy Yritysesite I Teemme tilat Menestyksellesi I by Design Marianne

Yritysvideo

Trutec Oy:n video koostettiin suurelta osin asiakkaan omista kuvista rytmikkäästi yhdistellen palvelukokonaisuuksittain. Taustamusiikki ja kuvamateriaali on rytmitetty sopimaan yhteen, jolloin video on toimiva kokonaisuus. Teksit ovat ytimekkäitä.

Markkinointiyhteistyö Trutec Oy:n kanssa sisältää myös lukuisia muita toimintoja. Yhteistyö on toiminut hyvin ja Design Mariannen toteuttama markkinointi on tukenut Trutec Oy:n kasvutavoitteita.

Nuoli vasemmalle, valkoinen

Blogit

Asiantuntijaesittelyt markkinointiprojekteista
Portfolio -ikoni, musta

Ota yhteyttä

Yrityksesi kasvun kumppani