creative agency
design marianne

Esitteet ja julkaisut

markkinoinnin integraatio yrityksen liiketoimintaan

Asiakkaidemme kokemukset

Jussi Töyrylä, Kuortaneen Urheiluopisto, Design Marianne Photography, Design Marianne valokuvaus
“Olemme tehneet Design Mariannen kanssa yhteistyötä useamman vuoden ajan. Erityisen tyytyväisiä olemme olleet Mariannen tuottamaan visuaaliseen ilmeeseen opiston markkinointisuunnittelussa. Lisäksi hänen joustavuus ja työn laatu kokonaisuudessaan on ollut korkealuokkaista. Suosittelen häntä mielelläni markkinointiin liittyviin projekteihin.”
jussi töyrylä
Toimitusjohtaja, Kuortane Olympic Training Center
Jukka Kapela, Trutec Oy, Design Marianne valokuvaus
“Yhteistyö Design Mariannen kanssa on toiminut hyvin ja tulokset tukevat kasvutavoitteitamme. Näkyvyytemme on lisääntynyt merkittävästi asiakaskunnassamme ja tarjouspyyntöjen määrä on kasvanut selkeästi.
Yhteistyö jatkuu suunnitelmien mukaisesti.”
jukka kapela
Toimitusjohtaja, Trutec Oy
Nina Mäkelä, Nina Mäkelä Interiors
“Projektissamme Mariannen ammattitaito välittyi nopeasti kaikessa mitä hän teki ja miten hän asiat minulle selitti. Ohjat olivat tiukasti hänen käsissään koko projektin ajan. Aikataulut pitivät, hän kuunteli ja oivalsi asioita nopeasti, sekä uskalsi myös haastaa ja antoi minulle uusia näkökulmia asioihin. Sivusto suunniteltiin tiiviissä yhteistyössä. Lopputuloksesta tuli täydellinen.”
Nina mäkelä
Sisustussuunnittelija, yrittäjä Nina Mäkelä Interiors
Heli Karhumäki, Sana-lehden päätoimittaja,, Design Marianne valokuvaus
“Marianne on valokuvaajana modernille aikakauslehdelle luova ja luotettava kumppani. Hän oivaltaa lehtijutun kokonaisviestin, ja osaa rakentaa sitä tukevan kuvituksen rekvisiittoineen. Hän saa hyvällä henkilöohjauksella kuvattavankin rentoutumaan, mikä takaa luontevan lopputuloksen.”
Heli karhumäki
Päätoimittaja, Sana-lehti
Miten voisimme olla sinulle avuksi?

Suunnitellaan strategia:

Aloita ottamalla yhteyttä tästä