creative agency
Design Marianne

Yrityksesi kasvun kumppani

nostamme liiketoimintasi lentoon

Yrityksesi kasvun kumppani

Ota markkinoinnin liiketoiminnallinen tehoresurssi käyttöön ja soita meille samantien. Luonnollisesti tavoitat hyvin myös meilitse.

soita: 010 299 7680dm@designmarianne.fi
Palvelumme:
  • Näyttävät sivustot, sisällöntuotanto
  • Esitteet, julkaisut, lomakkeet, käyntikortit
  • Logosuunnittelu, yritysilmeet
  • Kuvauspalvelut
  • Mainosvideot
  • Googlemainonta sisältöineen

Usein projektit nivoutuvat toisiinsa ja esim. esitteen tai sivuston tuotanto sisältää kuvauspalveluita, tekstin tuotantoa, graafista suunnittelua, toisinaan myös logosuunnittelua.

Kokonaisvaltainen markkinointiyhteistyö on palvelumme ydin. Me ajattelemme aina ensin yrityksesi parasta, mikä toimii ja miten asia tulisi parhaiten esille. Meidän verkostomme ovat yhteistyössä myös sinunkin verkostoasi.

Markkinointitoimenpiteet sisältävä useita yksityiskohtia, jotka tulevat esiin yhteistyön edetessä. Ratkaisemme asiat parhaiten näkemällämme tavalla, asiakkaan parhaaksi. Tavoitteena on mahdollisimman selkeä yhteistyökokonaisuus, jossa luottamus toimii molemmin puolin asiakassuhdetta.

Teemme toimenpiteitä asiakkaidemme liiketoiminnan edistämiseksi ja pyrimme vaivaamaan asiakasta mahdollisimman vähän.

Missiomme on auttaa, edistää ja helpottaa asiakkaamme liiketoimintaa markkinoinnillisin keinoin. Emme kysy jokaista niksahdusta, tekstiä ja otsikkoa - vaan teemme toimivaa, myyvää ja näyttävää materiaalia asiakasyrityksemme käyttöön asiantuntemuksemme pohjalta. Pyrimme huomoimaan työssämme myös toimenpiteiden jatkokäyttö kokonaisedullisesta näkökulmasta. Yrityksesi parhaaksi.

Design Marianne asiantuntijat

Tiimi

Yrittäjä
Marianne Siltala
Sisällöntuottaja
Inka Ronkainen
Valokuvaaja
Sarah Senf
100+
toteutettua projektia
30+
tyytyväistä asiakasta
20+
vuosien kokemus
miten työskentelemme

Markkinointiyhteistyön prosessi

01

Tilannekartoitus ja tavoitteet

Selvitetään asiakkaan kanssa lähtötilanne, tarpeet ja tavoitteet. Mikä on tavoitetila, mihin ollaan menossa ja mitä tavoitellaan. Katsaus kilpailutilanteeseen ja markkinaan - kirkastetaan yrityksen kilpailuedut ja vahvuudet.
02

Toimintastrategia

Määritellään tehtävät toiminnot vaiheittain, pohditaan käytettävät menetelmät. Strategia aikataulutetaan sekä budjetoidaan.
03

Suunnittelu ja valmistus

Toimenpiteiden suunnittelu, valmistus ja käsittely. Tavoitteena on, että yhteistyön alkuvaiheessa on pohjatyöt tehty niin hyvin, että asiakasta tarvitaan tässä vaiheessa suhteellisen vähän. Asiakas saa mahdollisimman valmiin kokonaisuuden. Halutessaan asiakas saa osallistua prosessiin tiiviimminkin niin halutessaan.
04

Toteutus

Toimintastrategian mukainen toimenpiteiden toteutus vaiheittain.
05

Seuranta ja jatkotoimenpiteet

Suunniteltujen toimenpiteiden toteutuksen ja vaikutteiden seuranta ja jatkotoimenpiteiden suunnittelu.
Markkinoinnin helmiä

Blogi

Blogissamme esittelemme Design Mariannen toteuttamia menestyksekkäitä markkinointiprojekteja.

kaikki blogit
Markkinointi
4
08
//
2023

Urheilukentiltä sisällöntuottajaksi - Inka Ronkaisesta uusi tiimin jäsen

Tutustu uusimpaan tiimiläiseemme Inka Ronkaiseen ja hänen matkaansa Design Mariannelle.
Logosuunnittelu
13
10
//
2022

Papiston päivien 2022 logosuunnittelu ja ilme

Papiston päivät kokoaa koko Suomen evankelisluterilaisten kirkon papiston yhteisille päiville Seinäjoelle. Vuoden 2022 teemana on Toivo. Logosuunnittelun lähtökohtana oli tapahtuman kohderyhmä, teema ja ilmeen miellyttävyys sekä viestinnällinen toimivuus.
Markkinointi
28
05
//
2021

Harjoittelu markkinointitoimistossa Design Marianne

Seinäjoen Ammattikorkeakoulun kulttuurituotannon opiskelijan kokemuksia harjoittelusta Design Marianne -markkoinointitoimistossa.
Logosuunnittelu
14
05
//
2021

Motivaattori -valmennussovelluksen ilme

Motivaattori on uusi hyvinvoinnin etävalmennussovellus, joka ohjaa arjen hyvinvointivalintoihin, joka päivä. Motivaattori sisältyy Kuortaneen Urheiluopiston Omaksi Parhaaksi -työhyvinvointivalmennukseen.
Logosuunnittelu
12
05
//
2021

Kuortane Games -yleisurheilukilpailun ilme

Kuortane Games kokoaa yhteen yleisurheilijoiden huiput Suomesta ja maailmalta. Kisoja seuraa paikan päällä vuosittain 3000-5000 katsojaa. Valtakunnallinen media televisioi kisat livenä, jolloin tiiviistä kisatunnelmasta pääsee nauttimaan jokainen kotisohvillaan Suomessa ja ulkomailla.
strategista designia

"Menestyksekäs markkinointi koostuu laadukkaista elementeistä ja yrityksen näköisestä viestinnästä tyylikkäästi ilmaistuna. "

kerro, miten voimme olla avuksi yrityksesi liiketoiminnassa
V