teksti:  
Inka Ronkainen

Urheilukentiltä sisällöntuottajaksi - Inka Ronkaisesta uusi tiimin jäsen

Julkaistu 
4/8/2023

Urheilukentiltä sisällöntuottajaksi - Inka Ronkaisesta uusi tiimin jäsen

Hei vaan kaikille! Olen huomannut, että Marianne omaa todella (siis todella) laajan verkoston täällä Pohjanmaalla, joka yltää koko Suomen laajuudelle. Ajattelin, että pääsette tutustumaan minuun paremmin tämän esittelytekstin muodossa, eikä Mariannen tarvitse tekstailla ympäri Suomen maata ilmoittaakseen uudesta työntekijästään ja siitä, mitä hän voisi tarjota teille. Ensiksi haluaisin kertoa taustastani ja siitä, kuka minä olen ja miten olen päätynyt Kainuun korvesta Pohjanmaan lakeuksille saakka.

Olen Inka Ronkainen,  24-vuotias sotkamolaislähtöinen pesäpalloilija ja "viittä vailla valmis" -wellnes-tradenomi Savonian ammattikorkeakoulusta. Tradenomi-opintojeni myötä kiinnostukseni markkinointiin ja sisällöntuotantoon on kasvanut intohimon kohteeksi asti.

Urheilu on ollu elämässäni vahvasti läsnä jo vuosien ajan ja siitä onkin tullut elämäntapa. Kahdeksan vuotta pesäpallon pelaaminen pääsarjatasolla onkin osaltaan määrittänyt arkeani jo vuosien ajan, mutta opintojeni myötä kiinnostuin entistä enemmän näiden kahden yhteen sovittamisesta. Sain mahdollisuuden kehittää taitojani aloittelevana sisällöntuottajana edustamassani seurassa, jonka myötä minulle varmistui yhä enemmän, minne haluaisin suunnata harjoitteluun. Tavoitteenani oli napata sellainen harjoittelupaikka, jossa pääsisin oppimaan markkinoinnista ja sen monimuotoisesta kentästä.

Yllättävien haasteiden jälkeen ja kuuden kuukauden harjoittelupaikan metsästyksen jälkeen koitui päivä, kun sovimme harjoitteluni alkavan Design Mariannella huhtikuussa 2023. Pohjanmaalle muutto oli luonteva valinta, sillä joukkueeni sijaitsi Lapualla ja näin urheilun ja harjoittelun yhdistäminen oli mahdollista. Saavuin Seinäjoelle intoa puhkuen ajatuksissani kasvaa pian markkinoinnin ammattilaiseksi. Harjoitteluni sujui hyvin, vaikkakin uuden oppimista ja omaamista riitti yllin kyllin. Olin iloinen siitä, miten monipuolisesti pääsin oppimaan markkinoinnin laajasta kentästä. Marianne otti minut lämpimästi vastaan ja oli valmis opettamaan ja antamaan vastuuta myös minulle. Olen ollut myös otettu siitä, miten Marianne antoi mahdollisuuden sovittaa urheilun ja harjoittelun hyvin yhteen.

Yhteistyömme  ollut soljuvaa ja mukaansa tempaavaa. Harjoittelun päätyttyä Marianne kertoi halustaan palkata minut, sillä DM:n päämääränä on laajentaa toimintaansa. En voinut olla tarttumatta tilaisuuteen, sillä työskentely on ollut minulle turvallista ja se on luonut minulle mahdollisuuden kasvattaa ammatillista otettani markkinointiin.

Jatkossa työnkuvaani sisältyy erilaiset sisällöntuotantoon liittyvät tehtävät, kuten:

  • Asiakassivustojen päivitys
  • Somesisältöjen strategioiden ja ilmeiden suunnittelu
  • Sisältömateriaalien luonti (kuvat & videot)
  • Google Ads -kampanjoiden sisällöntuotanto
  • Muut markkinoinnilliset työtehtävät

Olen innoissani tulevasta ja toivottavasti pääsemme työskentelemään yhdessä yrityksesi parhaaksi. Tapaamisiin!

Inka Ronkainen

Sisällöntuottaja

Design Marianne Oy

Heli Karhumäki, Sana-lehden päätoimittaja, Design Marianne valokuvaus, studiokuvausBallerina I Design Marianne PhotographyAntti Railio I Design Marianne Photography

@designmarianne

Instagram -ikoni, valkoinen
Ruusa Björkenheim, Design Marianne Photography, Sana-lehti, lehtikuvausMiloff tanssiopiston ballerinojen kuvaukset, valokuvaus, Design MarianneInto Seinäjoki, yrityskuvaus, henkilöstökuvaus, Design Marianne valokuvaus