teksti:  
Marianne Siltala

Fysioterapia- ja osteopatiapalvelu Balanssi Oy

Julkaistu 
17/5/2020
F

ysioterapia- ja osteopatiapalvelu Balanssin sivusto uusittiin täysin. Edelliset sivut olivat palvelleet useiden vuosian ajan eivätkä toimineet skaalautuvasti eri laitteissa, joten uusille sivujen responsiivisuus oli oikein odotettu ominaisuus.

Sivuston rakennus

Balanssilla on pitkä historia, se on palvellut Härmän keskustassa asiakkaita vuosikymmeniä. Palveluvalikoima on laaja ja tarjolla on myös ryhmäliikunta- ja kuntosalipalvelut.

Yrityksellä oli oma vakiintunut värimaailma ja hyvä perusilme. Sivuston ilmeen haluttiin säilyvän yrityksen näköisenä.

Kuvauspalvelu: yrityskuvaus

Sivuston rakentamisprosessi sisälsi myös yrityskuvausta: projektin aikana otettiin henkilöstöstä potrettikuvat sekä erilaisia ryhmäkuvia. Lisäksi kuvattiin erilaisia palveluita, kuten ryhmäliikuntaa sekä vauvahierontaa.

Tutustu Fysioterapia- ja osteopatiapalvelu Balanssin sivustoon tästä.
Heli Karhumäki, Sana-lehden päätoimittaja, Design Marianne valokuvaus, studiokuvausBallerina I Design Marianne PhotographyAntti Railio I Design Marianne Photography

@designmarianne

Instagram -ikoni, valkoinen
Ruusa Björkenheim, Design Marianne Photography, Sana-lehti, lehtikuvausMiloff tanssiopiston ballerinojen kuvaukset, valokuvaus, Design MarianneInto Seinäjoki, yrityskuvaus, henkilöstökuvaus, Design Marianne valokuvaus